ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Καθαρισμός Φύλαξη χαλιών

Ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών είναι μια σημαντική απόφαση για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο και η επιλογή του ανθρώπου που θα αναλάβει αυτή την εργασία πρέπει να γίνεται με προσοχή.

 

Στη εταιρεία Berber που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, η παραλαβή και η παράδοση γίνεται κατ’ οίκον ΧΕΙΜΩΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ένα απλό τηλεφώνημα στα 23920 71680, 2310 675618 και στο κινητό 6977 838588.

 

Οι υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου πραγματοποιούνται με ειδικά οικολογικά φάρμακα, φιλικά προς το περιβάλλον, με υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλυντήρια χαλιών, αναζωογονώντας το χρώμα, το πέλος και την ίνα τους. Τα χαλιά στεγνώνουν σε χώρους που δεν επηρεάζονται αρνητικά από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά αντίθετα ευεργετούνται.

 

Η φύλαξη και αποθήκευση των χαλιών γίνεται σε εγκαταστάσεις με πλήρη ασφάλεια και ιδανικές συνθήκες ελεγχόμενου αερισμού, θερμοκρασίας και υγρασίας.

Στις υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίου περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης των χαλιών όπως κολλάρισμα, αλλαγή στο ρέλι και στα κρόσσια. Επίσης επιδιορθώνουμε τα φθαρμένα χειροποίητα χαλιά σας με λεπτομέρεια χάρη στους ειδικούς τεχνίτες μας.

 

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό με υγρό πλύσιμο σε παπλώματα και κουβέρτες.

 

Ο επαγγελματισμός και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες και είναι και ο λόγος όπου τόσα χρόνια δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Αναλαμβάνουμε επίσης: 

Καθαρισμό τροχοσκηνών 
Επισκευή και αποκατάσταση τροχοσκηνών 

Καθαρισμός τροχοσκηνής Επικοινωνία